Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Térkőburkolat - díszkőburkolat forgalmazók képes leírás - Hidegburkolás, burkolatok.tlap.hu
részletek »

Térkőburkolat - díszkőburkolat forgalmazók - Hidegburkolás, burkolatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hidegburkolas.tlap.hu » Térkőburkolat - díszkőburkolat forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 9 db
Járdalapok - térkövek kereskedése

Járdalapok - térkövek kereskedése

Kereskedésünket 2005 nyarán nyitottuk meg. Alapvetően természetes és mesterséges alapanyagú fal- és térburkolókövek, kerti kiegészítők forgalmazásával foglalkozunk. Az általunk forgalmazott termékkörből mind az igényes, mind az olcsóbb terméket előnyben részesítő vásárlóközönség kedvére választhat. Feladatunknak tekintjük, hogy összhangot keressünk a kertet használók igényei, a környezet, valamint a pénzügyi lehetőségek közt, tehát segítsünk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A nagy választékot a 6 legnevesebb nemzetközi és hazai térkő gyártó termékskálája biztosítja. A kiválasztásban segítenek a teljes elemválasztékot tartalmazó katalógusok. Telephelyünkön az általunk forgalmazott termékekből mintakertet alakítottunk ki, ezzel biztosítva az igazi térben való bemutatás lehetőségét. Ez jelenleg 400 m2-es, de már folyamatban van a további 400 m2-es területbővítés. A bemutatókert segít a megfelelő térburkoló és kertépítő elemek kiválasztásában, párosításában, valamint ihletet adhat a saját kert kialakításához. A mintaanyagok ki vannak téve az időjárási hatásoknak, így folyamatosan tesztelve is vannak ellenállósági szempontból. A termékek terhelésnek, és a környezetnek megfelelő kiválasztásához, és a térkövek lerakásához szaktanácsadással szolgálunk. A beépítéshez megbízható, jó szakembereket tudunk ajánlani.

Kövek értékesítése - kőkereskedés

Kövek értékesítése - kőkereskedés

Cégünk fő tevékenységi köre talán joggal mondva a kőkorszakra nyúlik vissza. A kő egyik legfontosabb felhasználása ebben az időszakban a kőszerszámok, kőbalták volt. Menedékként védelemért a kőbarlangokat használták. A korszak nagy találmánya a tűz, amihez szintén követ használtak. Az idő múlásával az ókorban tovább nőtt szerepe. Elengedhetetlen alapanyaggá vált az építészetben és művészetben, emelet a mai napig használt gyógymód a lávaköves masszázs is egyre elterjedtebb. Kezdetekben fizetőeszközként is használták, majd ércként fizetőeszközzé vált az arany ezért igazán értékesnek már csak a drágaköveket tarthatjuk. Ettől függetlenül mint a legrégebbi anyag egyike ami a napig is egyre népszerűbb. A kő örökkévalóságát bizonyítja a mai napig fennmaradt rengeteg építészeti stílus és csoda (Stonehenge, Piramisok, Kínai nagyfal). A tégla majdnem olyan hosszú múltra tekint vissza, mint maga az emberiség. Kezdetben az egyiptomiak a Nílus iszapjából készítettek téglát, melyet a napon szárítottak ki. Az égetett téglát a mezopotámiaiak használták először. Az egyre fejlődő építészet lehetővé tette, hogy a napjainkban is igen népszerű múlt századi bontott téglák ne merüljenek feledésbe, hiszen még ma is számos kitűnő építészeti bizonyítéka van.

Minden ami burkolat kis és nagykereskedelme

Minden ami burkolat kis és nagykereskedelme

Üdvözöljük! Cégünk már több mint 5 éve foglalkozik kültéri és beltéri burkolatokkal. Tevékenységünk főleg a természetes kövekre korlátozódik. Kínálatunkban megtalálhatóak még a homokkő, mészkő, szerpentin, tufa, gránit, pala, stb. Burkolatainkat külföldről importáljuk többségben: Horvátországból, Németországból, Hollandiából, Olaszországból, Szlovákiából, Csehországból, Lengyelországból, Szerbiából, Brazíliából, Indiából, Kínából, Libanonból, Marokkóból, Indonéziából, Thaiföldről. S ahogy bővítjük a mindenkori keresletnek megfelelően a beszerzési forrásokat, úgy nő köveink színgazdagsága és formavilága, emelkedik megmunkált sági skálánk és egyre újabb építészeti megoldásokra keresünk és találunk megoldásokat. Bemutatótermünkben nem csak burkoló anyagot, hanem a beépítéséhez szükséges alapanyagokat is megvásárolhatják. Pl.: Murexin Standard Csemperagasztó, Ultracolor Plus Fugázó stb. Referenciáink között sok neves szórakozóhely és étterem is megtalálható, bővebben a weboldalunkon kaphat erről információkat. Tel.: (23) 430-390 Fax: (23) 430-541

Térkő - viacolor webruház

Térkő - viacolor webruház

A Térkő-Viacolor áruházban megoldást kínálunk térköves problémáira, válaszokat adunk online a térkövekkel kapcsolatos kérdéseire. Kínálatában megannyi térkő közül választhat, amelyek neves gyártók termékei, úgy mint a Semmelrock, a KK Kavics Beton, a Leier, a Barabás Térkő vagy a Weissenböck. Térköves áruházunkba közvetlenül megrendelheti a térköveket, ugyanakkor nem csak megvásárolhatja térköveinket, de ötleteket is talál a térkövek lerakásához. Rendelje meg kényelmesen otthonából az ország legnagyobb gyártóinak térköveit, vagy, ha nem tud dönteni, jöjjön el kereskedésünkbe és nézze meg a valóságban, térkő-bemutatókertünkben. Vállalatunk nagy mennyiségben alacsonyabb áron vásárolja termékeit, mint a versenytársak, így vevőink részére a legkedvezőbb árat tudjuk biztosítani. A térkövek piaci árait rendszeresen ellenőrizzük, és a piaci igények figyelembevételével úgy alakítjuk ki árainkat, hogy ügyfeleink a legjobban járjanak. Nagyobb mennyiségű rendelés esetén jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani, kérje személyre szabott árajánlatát itt. A térkő gyártók- Semmelrock, KK Kavics beton, Leier, Barabás térkő, Weissenböck- időről-időre akciót hirdet bizonyos termékeire. Ezeket az aktuális akciókat folyamatosan frissítjük weboldalunkon, hogy Ön mindig értesüljön a legújabb akciókról. Ha már premier előtt szeretne értesülni a legújabb akciókról, irakozzon fel hírlevelünkre.

Térkövek

Térkövek

Térkövek kereskedésünkben a legmodernebb burkolatoktól kezdve, a hagyományos, illetve mediterrán térburkolókon át a támfal elemekig mindent megtalál. Az alapanyag lehet homokkő, gránit, vagy mészkő, netán egyéb színes, térburkolatok, bátran nézzen körül honlapunkon. A kavicsok és természetes kövek mellett talál nálunk padlólapokat illetve a ragasztáshoz szükséges kiegészítő anyagokat is.

Hirdetés
Térkövek - kertépítési kőtermékek forgalmazása

Térkövek - kertépítési kőtermékek forgalmazása

Nálunk megnézheti és kényelmesen megrendelheti a legszebb kertépítésben használatos Semmelrock térkő, támfal és kerítés elemeket, valamint KK Kavics-Beton térkőgyártó cég termékeinek teljes választékát. Áruválasztékunk bővítésére kis térkőgyártó üzemek magas minőségi igényeket is kielégítő speciális kis darabszámban gyártott termékei is megtalálhatóak. Látogassa meg bemutató kertünket, ahol szakemberek segítik a megfelelő termékek kiválasztását. Mennyiségtől függő rugalmas árkialakítás, akciós árak.

Térkövek - térburkolatok értékesítése

Térkövek - térburkolatok értékesítése

Leier, Frühwald és Semmelrock térkő széles választékban. Legyen kertje ékessége a különleges térkő burkolat. Térkövek és járólapok széles méret, szín és formaválasztékával várjuk 10 ezer m2-es építőanyag kereskedés telepünkön. Beton térkő mintadarabok sorát mutatjuk be Önnek választása megkönnyítésére. Beton gyeprács és kerti virágtartó is szerepel kínálatunkban. Segítünk a megfelelő térkő és szegélykő kiválasztásában, és kérésére házhoz szállítjuk a megvásárolt térkövet. Semmelrock térkő választékunkat egész évben kedvezményes áron tudjuk biztosítani a vásárlóknak. Aktuális Semmelrock térkő akciónk iránt érdeklődjön értékesítő kollégáinknál, vagy kérjen ajánlatot elérhetőségeink bármelyikén. Semmelrock térkő vásárlása esetén a minimum rendelési egység egy sor. Semmelrock térkő termékek szállítása minden esetben raklapon történik, melynek ára 2500.- valamint a raklap használati díj 500.- raklaponként. Pontos szállítási feltételekről elérhetőségeinken tájékozódhat. Raktárkészleten tartott Leier térkő termékeinket kedvező feltételekkel szállítjuk ki az építkezés helyszínére. Leier térkő termékeinket minden esetben darus autóval, raklapon szállítjuk. Raklap betétidíj 2125 Ft, melyet az üres raklapok visszaszállítása esetén visszafizetünk Önnek. A Barabás téglakő teljes anyagában színezett, magyar fejlesztésű és gyártású beton téglakő.

Térkövek hatalmas választékban

Térkövek hatalmas választékban

A Térkövem.hu webshop remek áron, óriási választékban forgalmaz prémium minőségű Semmelrock, Leier és Barabás térköveket, illetve egyéb kert(sz)építészeti termékeket. Elsődleges célunk hogy mind a külföldi Semmelrock és Leier, mind hazai a Barabás cég termékeivel hozzájáruljunk érdeklődőink kertjének szépítgetéséhez, környezeti nívójuk emeléséhez! A Térkövem.hu weboldalon széles választékban kaphatóak Semmelrock, Barabás és Leier termékek: térkövek, kerti és járdalapok, téglakövek, gránitkövek, klinker burkolatok, falazatok, kerítések, lépcsők, szegélyek, valamint egyéb kertépítési anyagok. Nálunk mindent meglel, ami a kertépítéshez, kertszépítéshez kell! Folyamatosan meghirdetett akciókkal, naprakész árukészlettel és hatalmas választékkal állunk a kedves érdeklődők rendelkezésére. A termékeknél ismertetőkkel, műszaki leírásokkal is segítjük az érdeklődőket, hogy a lehető legjobb döntés születhessen meg. A Térkövem.hu-n a legújabb Semmelrock, Leier és Barabás katalógusok, árjegyzékek is megtekinthetőek, emellett hasznos, témába vágó írásokat, tanácsokat is közzéteszünk. További részletes infók: Kapcsolat menüpont.

Természetes kövek - térkövek forgalmazása

Természetes kövek - térkövek forgalmazása

Cégünk fő tevékenysége a temészetes kövek és térkövek, illetve azok kiegészítőinek forgalmazása kis és nagykereskedelmi szinten. Igyekszünk minél színesebb kínálatot nyújtani vevőinknek, mely mellett nagy gondot fordítunk a szakszerűségre, megfelelő kiegészítő anyagokkal segítséget nyújtunk a minőségi beépítésre és felhasználásra. Ebben cégünk a PCI termékek kis és nagykereskedelmével igyekszik segíteni a felhasználóknak, mely termékek az építőkémiában a legkiválóbb minőségűnek számítanak. A természetes kövek forgalmazásán kívűl a kövek különféle megmunkálása illetve beépítése szerepel a tevékenységeink között, az egyszerű kőfaragási munkáktól kezdve a komoly szobrászati installációkon keresztül a különféle burkolólapok, kőlapok, kőpultok és egyéb belsőépítészeti kőfelhasználású kőelemek gyártásáig. Cégünk 9 térkőgyártó összes termékét forgalmazza, melyet 1000 m2-es bemutatókertben lehet megtekinteni.

Tuti menü