Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hidegburkoló - kőműves szakemberek képes leírás - Hidegburkolás, burkolatok.tlap.hu
részletek »

Hidegburkoló - kőműves szakemberek - Hidegburkolás, burkolatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hidegburkolas.tlap.hu » Hidegburkoló - kőműves szakemberek
Keresés
Találatok száma - 19 db
Burkolás - kőműves munkák

Burkolás - kőműves munkák

Lamár János vagyok burkoló-kőműves mester. Számomra természetes a pontos munkakezdés, határidőre elvégzett munka, precíz, igényes kivitelezés valamint a megfizethető ár! Mindezek tekintetében állok rendelkezésére a tisztelt megrendelőnek. A megrendelő egyedi igényét nem problémaként, hanem kihívásként kezelem, amihez burkoló tudásom maximumát adom mind két fél megelégedésére. Vállalok minden nemű külső és belső hidegburkolást és kissebb kőműves munkát, átalakítást.

Burkolás a minőségi burkoló munkák nálunk!

Burkolás a minőségi burkoló munkák nálunk!

Vállalunk minden nemű külső és belső hidegburkolást Budapesten és környékén. Tevékenységi körünk: nappali burkolás ,fürdőszoba burkolás ,belső illetve külső padló - fal csempézésés járólapozás ,terasz burkolás ,a burkolatokhoz tartozó falazatok elkészítését (pl. mosdó pultok, falazott tusolók stb.) garázs burkolás ,konyha burkolás ,lépcsőburkolás ,burkolatok alatti kiegyenlítéseket illetve szigetelést (tusoló, medence, terasz) repedezett aljzat helyre állítását, pl. injektálás. Parketta. Aljzatkiegyenlítés, parkettafektetés, (hagyományos többféle mintában , intarzia,mozaik,svédpadló,hajópadló,para fa, készparketta,szalagparketta, lamináltpadló,stb.) csiszolás, lakkozás, olajozás, antikolás, pácolás. Szőnyegpadló,Szőnyegpadló fektetése, modul szőnyeg, aljzatkiegyenlítés,lépcső szőnyegezése. PVC padló, linóleum ,ipari PVC,műgyanta készítése.

Burkolás garanciával

Burkolás garanciával

Megbízható burkoló szakemberekre van szüksége lakásfelújítás során? Szeretné ha a burkoló rengeteg ötletes tanáccsal látná el felújítás előtt. Akkor keressen minket elérhetőségeinken, és mi díjmentesen felmérjük a buroló munkát otthonában. Felmérésünk során sok hasznos információval látjuk el leendő megrendelőinket burkolással kapcsolatban. Partner csempeboltunkban a Mendex Kft-nél segítünk kiválasztani az ideális burkolatokat és szanitereket, amiket ingyenesen ki is szállítunk a munkavégzés helyszínére. Burkolás során mi nagy hangsúlyt fektetünk a jó minőségű segédanyagokra, ezért garanciát is vállalunk burkoló munkáinkra. Burkoló munkák kedvező áron - Hívását bizalommal várom!

Burkoló munkák

Burkoló munkák

1993-ban végeztem a Bokányi Dezső Ipari Képző és Iparművészeti Szakközép- és Szakmunkásképző Intézetben, mint épületburkoló szakmunkás. Azóta többnyire burkolással foglalkozom. Immár 17 éves szakmai tapasztalattal, rengeteg elvégzett munkával és kiváló referenciákkal a hátam mögött, vállalok külső és belső burkolást, akár egyedi mintázat és különleges formák esetén is.

Burkoló munkák kivitelezése

Burkoló munkák kivitelezése

A burkolás 2011 weboldal burkoló illetve hidegburkoló munkákat kínál Budapesten. Szolgáltatásaink: Kül és beltéri burkolások elkészítése, misőségi szakértelemmel. Profilunk: Csempézés padlóburkolás, mint pl. fürdőszoba csempézés, konyha csempézés, nappali garázs burkolás. Továbbá elvégezzük a burkoláshoz szükséges kőműves munkákat is. (vakolás, betonozás, falazás) Kád és zuhanytálca beépítését is vállaljuk, illetve épített mosdót is készítünk. Célunk, hogy a megrendelő maximálisan elégedett legyen a határidőre befejezett burkoló munkával, amire garanciát vállalunk. Hogy miért válasszon bennünket? Pontos munkakezdés, megbízhatóság, szakértelem, rugalmasság, határidők betartása, zökkenőmentesség, kedvező ár - érték arány, garancia, mert mi nem csak csináljuk, de szeretjük is a munkánkat. Burkoló munka Budapesten ingyenes munkafelmérés, és ingyenes burkolás árajánlat készítés. Honlapunkon megtalálhatóak a burkoló árak, és burkoló tanácsadás. Mottónk: Burkolás 2011 a minőség!

Hirdetés
Burkoló munkák precízen

Burkoló munkák precízen

Igényes burkoló munkák csempézés , burkolás, hidegburkolás Budapest és környékén. Fürdőszoba burkolás, épített zuhanyzó, beépített kád, épített mosdópult készítés. Homlokzat-kerítés-terasz burkolás klinker, kő, kőutánzat, kerámia, gránit, márvány, traventin burkoló lapokkal. Kőműves munkák: belső falak, üvegtégla rakás. Laminált parketta és szegély rakása. Hidegburkoló munkadíjak , információk weblapunkon.

Csempe - járólap burkolatok kivitelezése

Csempe - járólap burkolatok kivitelezése

Unfer Zoltán hidegburkoló vagyok, és burkoló csapatommal már több mint 17 éve foglalkozunk burkoló munkák kivitelezésével. A munkáink elvégzése során nagy hangsúlyt helyezek a szakszerű minőségi burkolatok elkészítésére, és teljeskörű garanciával adjuk át a határidőre elkészült hidegburkoló munkáinkat. Munkavégzési területeink Budapest és környéke. Profilunk mindennemű beltéri és kültéri burkolatok elkészítése. Fő célom, hogy az általam kivitelezett munkával minden ügyfél maximálisan elégedett legyen, ezért a minőséget helyezem előtérbe a mennyiséggel szemben, és teljes körű garanciát vállalok munkáimra. Számomra fontos a szakszerű, igényes munkavégzés és a határidők betartása, illetve a megbízhatóság. Igény szerint egyedi, különleges burkolatokat, designos mintákat is készítek. Garantálom, hogy minden kedves Megrendelőm örömmel tér haza otthonos lakásába, házába. Munkafelmérésnél, és munka közben is, minden igényt kielégítő tanácsadással segítjük önt, a munkamenet helyes és egyszerűbb lebonyolítása érdekében.Segítséget nyújtunk önnek a legmegfelelőbb segédanygok, és burkolatok kiválasztásában, hogy azok mindenben megfeleljenek az elvárásainak.Segítünk a hangulatos és harmonikus otthon kialakításában, ahonnan jó elindulni ,és ahová jó hazatérni. Ha szükséges vállaljuk a burkolatok és segédanyagok beszerzését, házhoz szállítását is.

Fürdőszobák - teraszok burkolása

Fürdőszobák - teraszok burkolása

Burkolás, igényes lakásfelújítás Budapest és környékén. Hozzáértő kivitelezéssel vállaljuk: kerámia, gress, klinker, természetes kő, és üveg lapok precíz lerakását, burkolását. Továbbá beltéri design kialakításokkal, beltéri kőműves munkálatokkal, egyedi beépített bútorok készítésével üvegtégla falak építésével, kandalló burkolásával, laminált padló fektetésével is foglalkozunk. Itt szokták megemlíteni, hogy milyen régóta dolgozom a szakmában, milyen tanulmányokat folytattam, a múlt nagyobb szakmai fordulópontjait. Azonban ezeket a sablonokat követve Ön kedves olvasóm, az elvégzendő munka minőségére, precizitására aligha tudna következtetni. Hiszen tanulhatja az ember komoly mesterektől a szakmát, ha nem képes konvertálni, magába szívni, sőt tovább fejleszteni tanulmányait. Bizony hiába minden szakmai múlt, ha egy hibás életmód, mint például az alkohol hatása tönkre teszi a kreativitást az alkotó készséget. Ám szívvel s lélekkel és társuló szakmai hozzáértéssel, életre lehet kelteni azt a burkoló anyagot, amit ön életterének díszítésére választott hosszú évekre. Az elvégzendő munka minőségét, precizitását a hozzáállásban és a szakmai hozzáértésben látom!

Hidegburkolás - lakásfelújítás

Hidegburkolás - lakásfelújítás

2000 óta foglalkozom építőipari kivitelezéssel, családi házak építésével, homlokzati hőszigeteléssel, lakásfelújítással. Kezdetben közös családi vállalkozásban, 2003 óta pedig egyéni vállalkozóként folytatom édesapám szakmáját 6 fős brigáddal a hátam mögött. Az építőipari piacon való fennmaradásunkat mindig is alátámasztotta a precíz munkavégzés, hiszen mi a szerződésben rögzítettekhez tartjuk magunkat, mind határidőben, mind az árak tekintetében. A kivitelezések során a megrendelő igényeinek 100 %-osan eleget teszünk. A több éves tapasztalat megtanította velünk, hogy csak minőségi gyártók termékeit ajánljuk, hiszen a garanciát is csak így tudjuk vállalni munkánkért. Több éves jó kapcsolatot alakítottunk ki a Wienerberger Zrt-vel, valamint az Ytong márkaforgalmazóval is. Mindkét típusú falazóegységekhez tartozóan mestervizsgával rendelkezem, hiszen ezen termékek használata egy családi ház kivitelezése során engedélyhez kötött, tehát nem elég a kőműves mesteri képesítés a falazáshoz. A Nagybau-Profi honlapján megtalálhatja a homlokzat hőszigetelésének, a térburkolásnak és a generálkivitelezésnek az előnyeit, valamint a cég referenciáit. A vállalkozás az említetteken kívül foglalkozik házépítéssel, lakásfelújítással és kerítésépítéssel. Kivitelezési területek: Jász-Nagykun-Szolnok megye, Pest és Heves megye.

Hirdetés
Hidegburkolás és lakásfelújítás garanciával

Hidegburkolás és lakásfelújítás garanciával

A lakásfelújítás oldalon nagyon sok felújítással kapcsolatos szakszöveg olvasható annak érdekében, hogy a felújítás előtt állók időben tudjanak tájékozódni. Évek óta végzünk lakásfelújítást, generálkivitelezést és részmunkákat egyaránt. Referenciáink magukért beszélnek. Minden elvégzett munkálatra garanciát vállalunk. Budapesten és környékén ingyenes helyszíni felmérés illet minden egyes érdeklődőt. A weboldal nevét használva azonnali 3%-os kedvezményben részesül minden megrendelőnk. Tekintse meg oldalunkat, forduljon hozzánk bizalommal.

Hidegburkolás kültéren - beltéren

Hidegburkolás kültéren - beltéren

Padló és falburkolás igényszerinti anyaggal, kültéren és beltérben. (csempe, járólap, PVC, szőnyegpadló, parafa, hajópadló, laminált parketta, lambéria, térkő, stb.) Az apróbb javításoktól, a teljes felújításig, családi és panel lakásokban. Egész évben, a hét minden napján. Széles iparosskálával, kültéren és beltérben egyaránt. Építési, javítási, átalakítási munkák végzése rövid határidővel, ingyenes felméréssel, árajánlattal. Igényszerint anyagbeszerzéssel, házhozszállítással. Miskolcon és környékén.

Homlokzat hőszigetelés - burkoló munkák

Homlokzat hőszigetelés - burkoló munkák

Cégünk 2004-ben alakult Keszthelyen. Fő profilunk épületek kivitelezése, átalakítása, felújítása, karbantartása. Számtalan lakás, családi ház, társas ház, közintézmény szerepel munkáink között, melyek jelentős része a balatoni régióhoz kapcsolódik. Elégedett ügyfeleink megtalálhatók Keszthelyen, a környező településeken, valamint a régió távolabbi városaiban is. Homlokzat hőszigetelés: Egy épület külső fala az állékonyságot és stabilitást biztosítja, óvja a benne lakókat az időjárás viszontagságaitól, és többek között állandósítja a belső klímát. Csak a tökéletes és minden sérüléstől mentes homlokzat képes a fűtési hőt a házban és a nyári napsugarakat kívül tartani. A hőszigetelések alkalmazásával jelentősen csökken az épület hő vesztesége, így elérhető, hogy a téli (fűtési) időszakban a belső tér gyorsabban felmelegedjen, és a meleg hosszabb ideig megmaradjon. Ugyanakkor nyári időszakban a hőszigetelés megakadályozza, hogy a belső tér gyorsan felmelegedjen. Megfelelő anyagokkal és szerkezeti megoldásokkal a fűtésre és hűtésre felhasznált energia jelentősen csökkenthető. Mindezek következtében a hőszigetelések jelentősen hozzájárulnak az épületek energiatakarékos és költséghatékony üzemeltetéséhez.

Kőműves - hidegburkoló munkák

Kőműves - hidegburkoló munkák

Cégünk a Salgó és Társa Kkt. 1989-ben alakult, majd 2008. januártól pedig a Salgó és Fia Kft. Megalakulásunk óta az építőipar számos területén bizonyítottuk be felkészültségékünket és szaktudásunkat. A ránk bízott, elvállalt munkát minőségi kivitelben és a határidők betartásával végezzük. Az évek során a munkavégzések nagy részét a hagyományos építőipari tevékenységek jellemzik: lakások-, társasházak-, épületek-, családi házak építése, teljes vagy részleges külső illetve belső felújítása. A felújítási tevékenységhez kapcsolódóan - felkészülve a patinás polgári lakások és villák felújítására - asztalos és lakatos műhelyeinkben professzionális körülmények között tudjuk az ajtókat, ablakokat, kilincseket az eredeti állapotukra visszaállítani - szükség esetén legyártani -, vagy az igénynek megfelelően úgy átalakítani, hogy eredeti jellege megmaradjon. Ezeken kívül komplett generál kivitelezést is vállalunk. Rendelkezünk lakatos-asztalosműhellyel, villanyszerelőkkel, festőkkel, kőművesekkel, gépészeti szerelőkkel, hideg-meleg burkolókkal, ácsokkal, valamint tetőfedőkkel, illetve ezt kiegészítve a szükséges engedélyekkel rendelkező statikus, tervezőmérnök, gépészmérnök, elektromos hálózat tervező szakemberek is rendelkezésre állnak. Kiterjedt kapcsolatrendszerünk, műszaki felkészültségünk, szakembereink, gépparkunk lehetővé teszi nagyobb kivitelezési munkák megvalósítását is.

Kőműves munkák

Kőműves munkák

1998-ban végeztem a Kossuth Zsuzsanna szakképző iskolában, mint kőműves szakmunkás. 11 éves szakmai tapasztalattal és rengeteg elvégzett munkával a hátam mögött vállalok mindenfajta kőműves munkát rövid határidővel és garanciával. Ha telefonon nem ér el, kérem írjon e-mailt melyben megadja telefonszámát! Fel fogom hívni, amint lehetséges. Továbbá e-mail-ben és telefonon kérhet árajánlatot, akár egy egész házra, akár csak egy egyedi formára. E-mail-ben való ajánlatkéréskor, kérem minél pontosabban adja meg az adatokat (akár tervrajzal együtt), hogy minél pontosabb árajánlatot tudjak tenni. Munkákat, ingyenes kiszállással, Táborfalvától maximum 80 KM-es távolságban vállalok. Távolabb eső munkákról, kérem érdeklődjön e-mail-ben!

Kreatív Burkoló

Kreatív Burkoló

Pandosz Attila hidegburkoló szakember honlapja részletes árlistával, állandó és szezonális kedvezményekkel, változatos, naprakész referencia képekkel, aktuális, valós véleményekkel. Nagy szakmai tapasztalat beltéren és kültéren egyaránt, egyedi, speciális megoldások, kreatív kivitelezés, önálló megvalósítás, etikus hozzáállás, előre megbeszélt ár és határidő, együttműködés a helyi társszakmákkal (kőművesekkel, vízszerelőkkel, festőkkel, melegburkolókkal), kérésre szakembergárda ajánlása. Budapest és környékén előzetes helyszíni felmérés, anyagszükséglet becslés, segítség az anyagvásárlásban és a szállításban. Minden részlet aprólékos egyeztetése a megrendelővel.

Minőségi burkolás

Minőségi burkolás

Burkolás és burkoló munkák minőségi kivitelezéssel a hungary-bau szakembereitől vállalunk minden nemü hidegburkolást kül és beltérben egyaránt ,és a hozzátartozó köműves munkákat családi házak, iker,sor,társas házak burkolása. nappalik,teraszok,fürdőszobák,medencék burkolása .keritések,homlokzatok,lábazatok díszburkolása maximális odafigyeléssel leinformálható referenciákkal . 100 % garanciával ! Budapest és környékén

Nappalik - konyhák burkolása

Nappalik - konyhák burkolása

2002-es évben lettem burkoló vállalkozó. 9 éve dolgozom az építőipar egyik legszebb és leglátványosabb szakmájában burkolóként. Úgy gondolom, ez a szakma koronázza meg a házunk, lakásunk minden részét. A nappalit, a konyhát, a fürdőt, a WC-t, az előszobát, a garázst, a teraszt, a lépcsőt, a medencét és még a kertet is. Gondoljunk bele, ha belépünk egy olyan épületbe, ahol a hidegburkoló szemmel láthatóan kitűnően végezte a munkáját, egyfajta kellemes érzéssel találjuk magunkat szemben. Az épület tulajdonosa által megálmodott harmóniát tükrözi felénk. Erre a jelenségre nem mindenhol találunk rá. Az igazság az, ahol a burkoló összecsapva, kapkodva készítette el munkáját ott azt láthatjuk, érezhetjük, hogy a ház vagy lakás rosszul kivitelezett. Választásaink során lehet, hogy a legjobb alapanyagokból állítottuk össze a burkolatunkat, de a burkoló szakember nem volt tökéletes választás! Fontoljuk meg kit választunk, ne kapkodjunk a felújítás, építkezés során és törekedjünk arra, hogy szépet csináltassunk pénzünkért! Én sok családnak, magánembernek, cégnek, beruházónak okoztam hosszútávú örömet, elégedettséget kiváló minőségű munkámmal, ötleteimmel kivitelezéseim során. Örömmel tölt el, hogy a hidegburkoló szakmában kiváló burkolóként tartanak számon. Olyan információk találhatóak meg az oldalon, amelyek nélkülözhetetlenek a legjobb burkoló kiválasztásához.

Tuti menü